Hösten närmar sig med stormsteg och är det inte terminsstart så är det kanske ett nytt jobb, en ny kurs – eller bara den invanda känslan av att sommaren är slut och hösten är början på ”allvaret” igen. Många är ute på jakt efter sin höstgarderob och shoppar som aldrig förr efter den slöa semestern. Och vi har tipset till dig som vill handla billigare och smartare!

Höstskor, varm jacka, nya sockor och kanske ett par handskar för kyliga morgnar. Hur ser din höstgarderob ut egentligen? På https://www.gratislandet.se/ kan du hitta rabattkoder från en mängd olika butiker och där kan du klicka hem kampanjer och erbjudanden och vara steget före den butik du tänker handla ifrån. På det här sättet ser du till att spara in en massa pengar, eftersom det inte är sällan de har riktigt bra erbjudanden.

Här kommer vi mer fler tips på hur man kan hålla nere priserna.

Spara pengar på olika sätt

Alla behöver då och då uppdatera sin garderob. För att kunna hitta billigare alternativ kan man söka sig till rabattkoder, sikta på att få medlemsförmåner av olika slag och många har börjat inse att man kan komma undan billigt genom att handla hållbart från second hand. Problemet med andra hand är att det är sällan kläderna man älskar kommer i just ens egen storlek, därför kräver det ofta en kropp som kan bära upp många olika slags saker för att det ska bli riktigt kul med second hand.

Är du en person som bryr sig mycket om just passform och så vidare är det smartaste sättet till billigare kläder av samma höga kvalitet just att leta efter rabattkoder. Då kan det dras av i kassan och du kan spara en massa pengar.

Höstens garderob är rutig

Något som är stort för hösten i år, men som brukar vara ett återkommande tema, är rutigt. Rutigt är en riktig hösttrend eftersom vi förknippar det med skoluniformer och lite mer ordning och reda. Hösten blir en anledning för många att investera i en ny snygg kavaj och en halsduk som matchar – och det roliga med rutigt är att det är så enkelt att bryta av ett svartvitt rutigt mönster med någon spännande och lysande färg.

Du kan också passa på att investera i de perfekta jeansen. Metro Mode kommer fram till att det finns en jeansmodell som passar allt och nästan alla tillfällen – och jeans är både hållbara och inte särskilt dyra nu för tiden. Genom att byta ut skärp eller experimentera med vad för skor som passar bäst för dagen kan du lyckas ha på dig ett och samma par jeans i en vecka utan att någon ens skulle tänka på det. Det är helt enkelt ett plagg som är formbart för i princip alla stilar, och med dagens stretchiga material kan man dessutom få ett par riktigt bekväma jeans utan att någon skulle anmärka på att man var lite väl bekvämt klädd någon dag!